Sa OKP paketom dobićete otpornost organizma čišćenje od parazita psihofizičko poboljšanje

Naši proizvodi ne sadrže hemijske supstance, 100% su prirodni i ne sadrže gluten GMO/BSE/TSE supstance!


Ko smo mi?

Kao posledica našeg okretanja zdravom načinu života i prirodnoj medicini, osnovana je firma “Priroda” koja već 11 godina postoji sa ciljem da ponudi tržištu ono najbolje iz prirode u što izvornijem i presnijem obliku. Dugogodišnje iskustvo u proizvodnji zdravih ceđenih sokova pod nazivom “Baš Pravi sok” dalo nam je epitet “firma od poverenja”, zahvaljujući mnogobrojnim zadovoljnim saradnicima i mušterijama. Sve to možete pogledati na sajtu www.pravisok.com

Tako smo i došli na ideju da proizvodimo i OKP paket, potpuno prirodni preparat koji ima široku primenu i pozitivan efekat na zdravlje što svedoče i mnogobrojna iskustva zadovoljnih korisnika. Mi volimo naš posao i pomažemo ljudima tako što ih dosta savetujemo o zdravlju, ishrani i zdravom načinu života i da svoje zadovoljstvo prenesu drugima. Držimo se parole: “Mi ne možemo pomoći svakome, ali svako može pomoći nekome.”


Zdravstvenu bezbednost našeg OKP biljnog paketa potvrdili su Ministarstvo zdravlja i nekoliko drugih relevantnih institucija:

Poslovni podaci OKP-PRIRODA SZTR

OKP Priroda

POSLOVNO IME: BOBANA STEFANOVIĆ PR SAMOSTALNA ZANATSKO TRGOVINSKA RADNJA OKP-PRIRODA BOLEČ

ADRESA: Kneza Mihaila 35B, Boleč, Beograd (opština Grocka)

MATIČNI BROJ: 63026603

PIB: 107838444

ŠIFRA DELATNOSTI: 4719

TEKUĆI RAČUN: 205-0000000183536-52