Jedna od najvećih „nedijagnostikovanih“ zdravstvenih smetnji u istoriji ljudske vrste su PARAZITI. Ova izjava je zasnovana na decenijama istraživačkog rada i  desetine hiljada pacijenata koje Dr. Hulda Klark ima za sobom.

Dr. Klark je studirala na kanadskom univerzitetu Saskatchewan, gde je diplomirala i magistrirala. Celi svoj život je posvetila proučavanju parazita i svojom prirodnom terapijom izlečila preko 20.000 ljudi. Ona smatra da su paraziti, virusi i bakterije uzročnici mnogih neizlečivih bolesti.

1993 god. Dr. Klark je objavila knjigu „Lek za sve vrste raka“, u kojoj je objasnila povezanost raka i parazita (fasciolopsis buskii). Ovaj parazit je bio prisutan u svakoj osobi oboleloj od raka i suprotno. Kad bi parazit bio eliminisan, rak bi brzo nestao.

Znaci koji svedoče o prisustvu parazita su: Hronična malaksalost, nedostatak koncentracije, gasovi i nadimanje, zatvor, depresija, anemija, nesanica, bolovi u leđima, glavobolja i td. Uzimanje lekova ne daje očekivane rezultate. Često se dešava da se paraziti  sele iz jednog u drugi organ.

Parazit se hrani, polaže jaja i izlučuje sekret. Sve to na naš račun i unutar nas.  Neki paraziti su odgovorni  za poremećaj nivoa šećera u krvi. Oni mogu funkcionisati kao bakterije putujući krvotokom u sve delove tela, nastanjuju se u zglobovima i jedu kalcijumske ovojnice, tako stvarajući artritis.

 

PARAZITI PROŽDIRU ČOVEKA, IZAZIVAJU OBOLJENJA. Obično lekari prepisuju lekove za borbu protiv samog oboljenja, dok paraziti za to vreme rade svoj posao ‐ uništavaju resurse čoveka. Ono što je potrebno znati je da UZIMAJU PRE NAS NAJDRAGOCENIJE VITAMINE, MINERALE, HRANJIVE MATERIJE potrebne ćelijama organizma i pri tom izlučuju svoje toksine trujući naše organe. Paraziti naseljavaju organizam tražeći najpovoljnije mesto za sebe i dovode do neizlečivih bolesti.

 

Za lečenje svojih pacijenata dr. Hulda Klark je osmislila anti‐parazitni program koji je zasnovan na biljkama: pelinu, karanfiliću i crnom orahu.

 

Ljuska crnog oraha i Pelin ubijaju odrasle i razvojne stadijume, dok Karanfilić ubija jajašca. Ime Pelin u slobodnom prevodu znači crvlje drvo i to sa razlogom, jer ubija parazite (crve).

Zašto dozvoliti parazitima da oduzimaju našem telu životnu snagu i energiju, skraćuju životni vek i povećavaju mogućnost nastanka težih bolesti.

Čišćenje od parazita preporučuje se svima!!!

Iskustva mnogih su pokazala neverovatne rezultate za opšte zdravlje organizma posle korišćenja ove terapije.

Zdrav čovek ima hiljadu želja, a bolestan samo jednu – da ozdravi.

Za detaljnije informacije i poručivanje OKP biljnog paketa pozovite: 063/654-880 (za fizička lica) i 064/148-08-41 (za pravna lica)